Flatline, markante no-nonsense bass

De Flatline is een markante custom bass met een zeer gunstige prijskwaliteit-verhouding. Het design met de geprononceerde hoorns en vloeiende contouren geven deze bas een excentrieke uitstraling. Tegelijkertijd is de Flatline een ingetogen instrument dat handgemaakt wordt zonder onnodige opsmuk. Zo bouwen we deze bas in principe zonder exotisch toplaagje, waardoor de prijs vriendelijker uitvalt. Natuurlijk krijgt deze kwaliteitsbas dezelfde minutieuze afwerking en eersteklas hardware en elektronica als alle andere Rikkers basgitaren.

Rikkers Flatline Bassguitars

Ergonomische doorlopende hals

De Flatline is standaard uitgevoerd met een doorlopende hals. Deze constructie levert een vol en gecomprimeerd geluidskarakter op dat past bij een kwaliteitsbas als deze. Verder heeft de Flatline standaard een asymmetrisch halsprofiel, ofwel dikker onder de B-snaar en dunner onder de G-snaar. Door dit ergonomische design ligt de hals bijzonder comfortabel in de hand.

Rikkers Flatline Bassguitars

Stoere ‘naked neck’

Doordat de body in principe geen toplaagje heeft, is de doorlopende nek van de Flatline onmiskenbaar zichtbaar. Dit stoere design is een goede keuze voor bassisten die een meer sobere custom bass zoeken.